Hahaa, saatte taas kärsiä siitä, että netistä löytyy jotain näinkin aivojasyövyttävää.

Kuten mainitsin, tämän osan pääosassa ovatkin rakkaat vanhuksemme, joita kukaan ei siedä silmissään. Näette osassa myös vilauksen Nooran velipojasta Niklaksesta, joka on kasvanut aikuiseksi ja perustaa perhettä. Teen hänestä ehkä vielä extra-osan.

Mutta kuitenkin... Tämä osa (kuten monet muut osat) alkaa Nooran miesongelmista (huokaus). Koettakaa kestää.

 

601.png

Nooralla on ongelma... Hyvin vakava ongelma... Kamala ongelma... Tämä mies ei pidä hänestä. Mutta Noora keksii aina keinot (jotka tepsivät tietysti joka kerta).

 

602.png

Lemmenjuomalla onnistuu! Siis: Haluatko tulla rakastetuksi ja suosituksi käden käänteessä? Oletko sosiaalinen hylkiö? Ratkaisu on aivan kielen päällä: LEMMENJUOMA! Tidittidittittiidii! Haa!

 

603.png

Noora on mainosten uhri, mutta se, mitä mainoksessa ei kerrottu, on että lemmenjuoma kestää ruhtinaalliset vähän aikaa. (Älkää sanoko mitään noista synttärikakuista...)

 

604.png

Ja seuraavaksi toiminta meni hieman yli lasten katseluajan ja lapset laitettiin nukkumaan.

 

605.png

Nooralta kuitenkin loppuivat aseet ja niin hän kutsui vanhan kunnon treffimummon, joka ei ole koskaan vielä tuottanut (muuta kuin) pettymystä.

 

606.png

Ja juuri kun Noora oli iskukunnossa, (köh) piti Simpan lähteä. :( Se siitä. Ainakin Noora pääsee muhinoimaan tyynyjensä kanssa. Surullista.

 

607.png

Ja aamulla paikalle tepasteli rakastettu Paljetti-kissa, joka löytyy ah-niin-monesta legacysta, onhan hän Pörhöinen Pörhökorva. Miro ei pitänyt kissan hajusta ja hääti Pörhöpörhön pörhöiseen pörhömaahan pörhöilemään pörhöisten pörhöilykamujensa kanssa.

 

608.png

Mutta vielä sinä päivänä Miro tajusi, mitä oli tehnyt ja lähti maanpakoon vaimonsa kanssa. (Suom. lähtivät lomalle)

 

609.png

Vanhukset päätyivät Twiikki-saarelle ja päättivätkin sitten lomailla kalliisti. Tässä näette Paanulan bungalowit. Tällä kertaa säästän teidät mainoslaululta.

 

610.png

Vanhukset eivät kuitenkaan tyytyneet vain ihastelemaan paikkaa, vaan kirjautuivat sisään Twiikki-saaren kalleimpaan hotelliin.

 

611.png

Kikka päätti tulla papuisen ruskeana kotiin, joten hänen täytyi heti ruveta toteuttamaan suunnitelmaansa. Hän oli jopa laminoinut rantapyyhkeensä, joten se ei kastunut, vaikka aallot hipoivat sitä.

 

612.png

Hyvät naiset ja herrat - Heinilehtojen vuokraama bungalouuuu!

 

613.png

Ensimmäisen päivän aikana tuli selväksi, että paikallisten mielenterveys on omaa luokkaansa. Tämän miekkosen mielestä Kikka oli hyvinkin hehkeä ja niinpä hän teki rivoja käsiliikkeitä.

 

614.png

Kikka ei kuitenkaan välittänyt pervoista, vaan vietti laatuaikaa miehensä kanssa. Viimeinkin he saivat olla rauhassa parkuvilta kakaroilta ja kaupungin melskeeltä.

 

615.png

Hyödyksi käytettiin myös muut ylellisyydet ja nautittiin siivouspalvelustakin. Täältä voisi oikeasti ostaa loma-asunnon.

 

616.png

Tunnelma oli romanttinen näiden kahden hummeri-illallisella, mutta seuraava ateria päätettiin syödä jossain muualla, sillä kutsumatonta porukkaa lappasi kokoajan sisään heidän bungalowhunsa ja hummeritkin vietiin pöydästä pokerina.

 

617.png

Twiikki-saarelainen versio Luihu Kelmistä. Taustalla Miro ottaa lämpökivi hieronnan.

 

618.png

Kikka piti miehistä kaislahameissa, eikä piilotellut sitä. Tämä mies taisi kuitenkin olla suuntautunut vähän nuorempiin nausiin ja oli siksi hieman vaivautunut.

 

619.png

Tästä pitäisi kuitenkin ehkä jo huolestua hieman, mutta onneksi Miro sulautui joukkoon, eikä kukaan huomannut mitään.

 

620.png

Lopulta kävi kuitenkin niin, että pariskuntamme jäi yksin hulaamaan. (Anteeksi, yögrafiikkani ovat aika huonot)

 

621.png

Tässä hyvä esimerkki aikaisemmin mainitusta porukasta, jota lappoi sisään Heinilehtojen bungalowhun, vaikka kuinka lukittiin ovea, laitettiin "Ei saa häiritä" lappuja, hakattiin konetta, tanssittiin hulaa, hakattiin taas konetta, hakattiin naapurin mummoa ja lopulta luovutettiin.

 

622.png

Vanhuksiamme se ei kuitenkaan tuntunut häiritsevän, vaan he rakentelivat hiekkalinnoja ja nauttivat rantalomasta.

 

623.png

Ja oli pakko laittaa kun on niin romanttinen - vaikkakin huonografiikkainen - kuva.

 

624.png

Ja koska nämä vanhukset ovat myös niitä tylsiä mummoja ja vaareja, jotka kiertävät nähtävyyksiä senioreiden opastetulla kierroksella, he menivät katsomaan Jumbok IV:n temppeliä. (Sori taas yögraffat)

 

625.png

Ja sitten Kikka oppi tulitanssin, vaikka sen opettelemiseen menikin koko yö. (Naiset)

 

626.png

Seuraavana iltana vanhukset löysivät kätkökolo-nimisen paikan. He olivat ihmeissään, sillä olivat varmasti yksiä niistä harvoista, jotka seurasivat opaskylttejä ja tulivat viimein tänne.

Jos sinulla on Matkoilla ja haluat itse selvittää Twiikki-saaren kummitukset - älä lue!
Noniin. Varoitettu on.

 

627.png

Talosta he löysivät Poppamies Paavon (enmuistanimeäpistecom), joka valitti, kun on kaikki laitteet rikki ja elämä on niin kurjaa.

 

628.png

Niinpä Poppamies Paavo jätti vanhukset taloon ja meni loikoilemaan riippumattoonsa. Niin sitä pitää!

 

629.png

Miro ja Kikka, ystävällistä ja huomaavaista väkeä kun uskottelevat olevansa, korjasivat Poppamies Paavon rikkinäiset laitteet.

 

630.png

Sitten Kikka näytti, kuinka löysäillään ja melkein kumautti Paavon tajun kankaalle sulavilla liikkeillään.

 

631.png

Poppamiehen opastettua Kikkaa pari tuntia, oppi tyttö löysäilyn salat ja teki syvän vaikutuksen mieheensä, jonka ilmeili älykkäästi.

 

632.png

Ja koska Kikalle oli tullut vähän vieroitusoireita juustoleivistä - päätti hän nyt tarjota niitä Paavolle ja Mirolle, kun nyt kerran asettauduttiin Poppamiehen mökkeröön.

 

633.png

Sitten Paavo yllätti kaikki antamalla Kikalle paketin, jossa oli punainen nauha. Siis PUNAINEN nauha! Voitteko kuvitella?

 

634.png

Paketista paljastui Voodoo-nukke. Wee. Sen nimi oli Rouva Rämekorva.

 

635.png

Kikka yritti loitsia Poppamies Paavon, mutta pilkka osuikin omaan nilkkaan, kun Paavo nauroi Kikalle päin naamaa ja Miro weirdoili taustalla.

 

636.png

Sitten jorattiin koko yö.

 

637.png

"Mitääh? Jätit yliopiston kesken?! Mitä, miksi?! ... Elämän haaveena rock-legenda?! Whaat?! Kihloissa? Raskaana? Sinäkö? ... Aha, just."
Sitten itkeä tuherrettiin, kun pojasta ei tullutkaan lakimiestä.

 

638.png

"Täh?"

 

639.png

Päivällä Kikka halusi leikkimään, joten vanhukset lähtivät Apu-Papun hiekkarannalle.

 

640.png

Salkoon nostettiin vihannes-laama-lippu ja sen jälkeen ihmiset pelkäsivät tulevansa kasvistetuiksi, jos lähestyisivät Miron ja Kikan laivaa.

 

641.png

Illan tullen kapteeni Edward Irvihammas hipsi ulos ja tuijotti uhkaavasti laamailevia vanhuksia.

 

642.png

Mutta pian he kaikki päätyivät laulamaan haitarinsoiton tahtiin ja niin vietettiin viimeinen lomayö ennen kotiinlähtöä.

 

643.png

Ennen nukkumaanmenoaikaa Miro ja Kikka tilasivat paikalliset herkut: ananasyllärit ja söivät kiltisti, vaikka Miron mielestä mössö haisi epämiellyttävältä.

 

644.png

Seuraava aamu löhöiltiin rannalla odotellen kotiinkuljetusta hyvin vietettyjen 5 päivän jälkeen.

 

645.png

Puoliltapäivin oltiin taas kotona, mutta siellä odottikin pari ylläripylläriä.

 

646.png

1. Tuntematon outo tyttö juoksi halaamaan Miroa.

 

647.png

2. Tuntemattoman tytön veli tuli myös ja kertoi, että he olivat Heidi ja Henrik, jotka eivät olleet saaneet synttärilahjoja. Sitten he kehottivat Miroa nostamaan päätään.

 

648.png

Ja Miro huomasi, että hänen ja hänen vaimonsa rakentama soma pieni koti oli poissa ja tilalla tällainen mauton rotisko. (Hehe, tuohon seinälle jäi taulu. Kuvitelkaa, että se ei ole siinä.)

 

649.png

"Ja sitten merirosvot saartoivat meidät, mutta pelastuimme minun vasemman koukkuni ansiosta!"
"Wau!"

 

650.png

Ja jätämme tarinan tähän kohtaan, missä Miro tajuaa olevansa hyvin vetreä nuorukainen.

 

Siinä oli teille 50 kuvaa täyttä roskaa. ;) Ja kommentoimaan!

Huomaattehan myös, että olen väsännyt Heinilehdoille sukupuun (osien alapuolelta löytyypi linkki).